U bent hier

Nazareth nieuws

Kusttour 'Kinderen Toegelaten' met Nazareth Kaas

Evenementen
Kinderen Toegelaten
FOCUS & WTV organiseert dit jaar ism oa Nazareth Kaas de kusttour 'Kinderen Toegelaten'. Op 7 verschillende data gedurende juli & augustus mag je je verwachten aan tal van leuke activiteiten voor kinderen. En Nazareth Kaas? Wij trakteren op een heerlijk smeuïge croque uit het vuistje. Leggen we er eentje voor jou opzij?

Good vibes op de Horeca Expo met de kazen van Nazareth.

Evenementen
‘Happiness’ was het thema van de voorbije editie van de Horeca Expo. Van 20 november t.e.m. 24 november 2016 konden de bezoekers op dé horecabeurs van België genieten van de good vibes in de horecasector, de nieuwste trends ontdekken en lekker proeven van onze Nazareth Classic en Nazareth Light. Smaakte de goede vibe rond onze stand ook voor jou naar meer? Dan hebben we goed nieuws! Want nu kan je een proefpakket van onze Nazareth Classic en onze Nazareth Light bestellen.


Nazareth gesmaakt op de Kaasmarkt in Brugge.

Evenementen
Tijdens de eerste zondag van september werd het ’t Zand in Brugge voor de 8ste keer omgetoverd tot het jaarlijkse trefpunt van kaasliefhebbers. Op het plein naast het Concertgebouw kon je gratis proeven van de lekkerste kazen uit België, Nederland, Frankrijk, Italië, Zwitserland en meer. Ook de aanwezigheid van Nazareth werd goed gesmaakt.