U bent hier

Nazareth gesmaakt op de Kaasmarkt in Brugge.

maandag, november 14, 2016 - 10:32
Evenementen

Tijdens de eerste zondag van september werd het ’t Zand in Brugge voor de 8ste keer omgetoverd tot het jaarlijkse trefpunt van kaasliefhebbers. Op het plein naast het Concertgebouw kon je gratis proeven van de lekkerste kazen uit België, Nederland, Frankrijk, Italië, Zwitserland en meer. Ook de aanwezigheid van Nazareth werd goed gesmaakt.

Met randanimatie voor jong en oud was de Kaasmarkt een gezellige uitstap voor het hele gezin. Zoals gewoonlijk waren de Kaasdragers van Alkmaar en het Alpenhoornensemble uit Zwitserland van de partij. Het accordeonfestival VLAMO zorgde voor extra pit op het plein. En bij al die lekkere kazen konden de bijhorende bieren en wijnen niet ontbreken. Met de Brugse Autonome Bierproevers in de buurt kreeg je meteen het juiste advies. 

Ook Nazareth was naar goede gewoonte weer aanwezig op de Kaasmarkt. Onze Classic & Light zorgden voor een intense smaakbeleving bij de tientallen bezoekers van onze stand. We kijken terug op een geslaagde editie. Noteer volgend jaar alvast de eerste september in je agenda voor een nieuwe Kaasmarkt in Brugge.