U bent hier

Kaasfondue met Brugge Dentelle, Brugge Rodenbach, Brugge Prestige en Nazareth.

Type: Hoofdgerecht
Moeilijkheid

Ingredienten voor 4 personen

  • 150g Brugge Dentelle
  • 200g Brugge Rodenbach
  • 200g Brugge Prestige
  • 200g Nazareth
  • 1 teentje look
  • 15g maïzena
  • ½ fles droge witte wijn
  • 2 el kirsch
  • Peper, zout en muskaatnoot
  • Sap van ½ citroen
  • Opgelegde uitjes en augurken
  • Wrijf de pan in met look

  • Rasp al de kaas of snij in kleine blokjes en warm op samen met de wijn en kirsh en tenslotte de maïzena.

  • Roer tot je een gladde saus bekomt voed dan pas citroensap en kruiden toe.

  • Zet op de tafel in een kaasfondue en roer regelmatig om.

  • Serveer met stukjes grof brood of stokbrood en ajuintjes en augurken.