U bent hier

Mexicaanse wraps met Nazareth classic

Type: Voorgerecht | Bevat: Gluten
Moeilijkheid

Ingredienten voor 4 personen

  • 8 tortillâs
  • 2 uien
  • 1 rode, 1 gele en 1 groene paprika
  • look
  • 1 dl room
  • 2 el mascarpone
  • 300 gr geraspte Nazareth Classic kaas
  • Nazareth boter
  • 1 courgette
  • 250 gr champignons
  • Oregano 
  • komijn
  • 2 kleine chilipepers
  • 1 bakje kerstomaten
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 doosje preischeutjes
  • 6 takjes verse koriander
  • 1 dl zure room
  • 1 limoen
  • peper en zout 
  • Groentevulling: 
    Ui, groene en gele paprika, courgette, 1 teentje look en champignons fijnsnijden en aanbakken in Nazareth boter. Als de groenten beetgaar zijn, de pan van het vuur nemen en 150 gr Nazareth kaas doormengen. 

  • Kaasvulling: 
    De rode paprika in blokjes snijden en aanbakken in Nazareth boter met een geperst teentje look, 1 dl room toevoegen en voor de helft laten uit koken. 
    Pan van het vuur nemen en de mascarpone samen met 150 gr Nazareth kaas doorroeren, kruiden met versnipperde koriander, peper en zout. 

  • Chilisaus:   
    Ui met  geperste look en versnipperde chilipepers laten stoven in Nazareth boter. 
    De gehalveerde kerstomaatjes en tomatenpuree, koriander, peper en zout toevoegen. 
    2 min laten sudderen en pan van het vuur nemen. 

  • Limoenroom: 
    Rasp de limoen en roer het raspsel door de zure room samen met limoensap, peper en zout. 

  • Vul de helft van de wraps met warme kaasvulling en de andere helft met groentevulling. Overgiet weelderig met chilisaus en limoenroom. 
    Werk af met preischeutjes.