U bent hier

Voor professionelen

De Nazareth-kazen zijn bijzonder veelzijdige kazen. Door hun unieke smaken met notentoetsen geven ze extra pit aan je gerechten als je ze raspt of smelt. Ook hun kwalitatieve textuur maakt hen enorm geschikt om te smelten, te grillen en te gratineren. Onze korstloze kazen in handige balkvorm zijn zelfs speciaal ontwikkeld voor de horeca. Zo geniet je steeds van een optimaal gebruiksgemak en handige plaatswinst. 

Onze kazen zijn dus je geheime ingrediënt om je panini, fondu, pasta of saus te voorzien van een intens karakter en een mooie textuur. Bovendien houden ook de kids van hun zoete toetsen. En met de Nazareth Light haalt u een smaakvolle kaas in huis voor iedereen die vetarm wil genieten.

Bij de productie van Nazareth-kazen wordt authentieke ambacht gecombineerd met de modernste technieken. Zo kunnen we steeds de grootste kwaliteit verzekeren op gebied van hygiëne, continuïteit in levering én continuïteit in de smaak. En in de handige blokformaten van de Nazareth Classic en de Nazareth Light, is korst minder hard en gemakkelijker door te snijden. Zo droogt de kaas veel minder uit dicht bij de korst en kan hij veel verder opgesneden worden. 

Kiezen voor Nazareth, is dus kiezen voor een veelzijdig en authentiek product met pit. En dat weten je klanten wel te smaken!