U bent hier

Nazareth Classic

Als lekker hapje tussendoor, op je boterham, bij je pasta of op je croque: op elk moment van de dag vind je wel een gaatje voor quality time met deze veelzijdige klassieker. Met zijn lekker pittige smaak, zijn kwaliteitstextuur en zijn handige formaten blijft deze op-en-top Belgische kaas je elke keer verrassen. Je haalt hem er zo uit met zijn unieke notentoetsen! En ook de kids smullen smakelijk van zijn zoete touch. En als je hem raspt of smelt, geeft zijn intense karakter extra pit aan je favoriete gerechten.

Dat genieten ook tijd nemen is, dat weet onze kaasmeester als de beste. Daarom is Nazareth traag gerijpt. Deze ambachtelijke zorg resulteert in een subtiel en karaktervol aroma dat bijeengehouden wordt in zijn donkerbruine korst.

Maar je mag er nog zoveel over weten. Eigenlijk moet je hem gewoon eten! Laat je verleiden door deze pittige Cassanova als aperitiefhapje, heerlijk tussendoortje, bij een lekkere pastamaaltijd of zalig gesmolten. Onze gouden klassieker met gaten is verkrijgbaar in sneetjes, kubusjes, in een spie en vers van het mes. Geniet, rasp en smelt weg bij onze recepten!