Type: Hoofdgerecht
| Bevat: Gluten
Moeilijkheid
Ingredienten voor 4 personen
- 300g Nazareth geraspt
- 100g Nazareth boter
- 250g spaghetti
- 1L tomatensap of pulp
- 1 rode chili peper
- 2 uien
- 2 wortels
- 1 rode paprika
- Peper en zout
- Spaghetti kruiden
- 2el gehakte peterselie
- 50g bloem
- 140g tomatenpuree
- 100g gemalen biefstuk
- 300g gehakt
Hak de uien, wortel, paprika en chilipeper fijn, en laat 5 min de groenten stoven in de boter, voeg de gemalen biefstuk en gehakt toe en laat al roerend nog een 5 tal minuten aanbakken, voeg de bloem toe en roer door
Voeg tomatensap en tomatenpuree toe en kruid samen met de peterselie.
Laat alles 30 min sudderen zonder deksel en roer regelmatig om
Kook de paste en dien op met een flinke portie Nazarethkaas.