U bent hier

Spaghetti bolognaise met Nazareth kaas

Type: Hoofdgerecht | Bevat: Gluten
Moeilijkheid

Ingredienten voor 4 personen

  • 300g Nazareth geraspt
  • 100g Nazareth boter
  • 250g spaghetti
  • 1L tomatensap of pulp
  • 1 rode chili peper
  • 2 uien
  • 2 wortels
  • 1 rode paprika
  • Peper en zout
  • Spaghetti kruiden
  • 2el gehakte peterselie
  • 50g bloem
  • 140g tomatenpuree
  • 100g gemalen biefstuk
  • 300g gehakt
  • Hak de uien, wortel, paprika en chilipeper fijn, en laat 5 min de groenten stoven in de boter, voeg de gemalen biefstuk en gehakt toe en laat al roerend nog een 5 tal minuten aanbakken, voeg de bloem toe en roer door

  • Voeg tomatensap en tomatenpuree toe en kruid samen met de peterselie.

  •  Laat alles 30 min sudderen zonder deksel en roer regelmatig om

  • Kook de paste en dien op met een flinke portie Nazarethkaas.