U bent hier

Pasta met zeevruchten en Nazarethkaas

Type: Hoofdgerecht
Moeilijkheid

Ingredienten voor 4 personen

  • 300g Nazareth kaas geraspt
  • 300g scampi
  • 200g gekookte mosselen
  • 100g grijze garnalen
  • 150g Nazareth boter
  • 1 groene chilipeper
  • 60g bloem
  • 250g pasta
  • 2 el gesnipperde peterselie
  • 2 uien
  • Sap van ½ citroen
  • 1 dl room
  • 4dl visbouillon
  • Kook de paste beetgaar.

  • De fijngesneden uien en chilipeper in de boter laten stoven overstrooi met de bloem en goed vermengen. 

  • Voeg de bouillon, room en 200g kaas toe en roer stevig door op een matig vuur.

  • Breng op smaak met peper en zout en citroensap. Dan de gepelde rauwe scampi, mosselen, garnalen, peterselie en pasta bij de bouillon voegen. Doe dit mengsel in een ovenschotel en strooi er de rest van de kaas over. Ban 20 min in een voorverwarmde oven van 200°C.