U bent hier

Nazareth Light

Ook kaas-lovers kunnen nu voluit kiezen voor light. Want met de Nazareth Light genieten ook bewuste fijnproevers van authentiek kaasplezier. Deze unieke light-kaas gaat resoluut voor de smaak van de Nazareth Classic, maar met een pak minder vet én een pak minder zout. 

De basis van het productieproces is halfvolle melk van familieboerderijen van bij ons. Vervolgens gaat onze kaasmeester allesbehalve lichtzinnig te werk om de karakteristieke notensmaak en het volle temperament van de Nazareth Classic te verwerken in deze light-variant. Zijn specifieke bereidingswijze bezorgt deze gatenkaas een zachte smaak met pit. Het resultaat is puur smaakplezier met maar 16% vet.

Een echte lekkernij dus voor iedereen die vetarm willen genieten. Ook de kids houden van z’n zoete touch. Dankzij zijn kwalitatieve textuur is Nazareth Light ideaal om te smelten, te grillen en te gratineren. Onze kaasmeester is dan ook bijzonder trots, want de Nazareth Light is klaar om zelf een nieuwe klassieker te worden!

Je herkent hem aan z’n blauwgeruit etiket en aan z’n smaak natuurlijk. Want genoeg gelezen, het is tijd om hem te proeven - als lekker sneetjesbeleg, als aperitief of bij één van onze recepten. Smakelijk.