U bent hier

Stoofpotje met vis

Type: Hoofdgerecht
Moeilijkheid

Ingredienten voor 4 personen

  • 100 gr zalmfilet
  • 100 gr kabeljauwfilet
  • 100 gr zeewolffilet
  • 4 scampi 
  • 100 gr grijze garnalen
  • 5 dl sterke visfumet
  • 8 sneden Nazareth Classic kaas
  • bieslook
  • 5 dl room
  • 50 gr Nazareth boter 
  • 1 dopje saffraan
  • 4 stronken witloof
  • Versnijdt elke visfilet in 4 gelijke delen en stoom deze samen gaar met de scampi.

  • Laat ondertussen de room tot sausdikte, voeg safraan en visfumet toe.

  • Breng op smaak en laat even rusten. 

  • Versnijdt het witloof in fijne sliertjes en bak deze kort gaar in Nazareth boter.

  • Werk de saus op het laatste ogenblik af met 50 gr Nazareth boter.

  • Schik de vis in een diep bordje en overgiet deze met een beetje saus.

  • Leg vervolgens 2 fijne sneetjes Nazareth Classic kaas op de vis en laat even gratineren.

  • Werk af met een paar stengeltjes bieslook.