U bent hier

Krokant gebakken zwezeriken met schorseneren in Nazareth kaassaus

Type: Hoofdgerecht
Moeilijkheid

Ingredienten voor 4 personen

  • 300g geraspte Nazareth kaas
  • 1 kg schorseneren
  • 400g ontvliesde zwezeriken
  • 125g bloem
  • 125g boter dixmuda of Nazareth
  • ¾ l kippenbouillon
  • 2 eetlepels azijn
  • Peper, zout en nootmuskaat
  • Schil de schorseneren en spoel ze in water met de azijn

  • Kook de schorseneren beetgaar in gezouten water

  • Maak een roux met de boter, bloem, kippenbouillon, Nazareth kaas en de kruiden

  • Meng de schorseneren in de saus en houd warm in een oven van 120°

  • Snij de zwezeriken in plakken en bak ze aan boter, kruiden met peper en zout

  • Dien op met de schorseneren