De Nazareth Classic is een unieke harde kaas van gepasteuriseerde melk van koeien uit de buurt. Zijn trage rijping van 3 tot 4 maanden geeft hem een mild en subtiel aroma met een toets van noten. Deze gatenkaas leent zich perfect voor sneetjes, voor aperitiefblokjes, om te raspen en om te smelten. De Nazareth Classic voegt een authentiek Belgische smaak toe aan al je sandwiches, pasta’s en salades.
De blokverpakkingen zonder korst van de Nazareth Classic zijn speciaal voor de horeca ontwikkeld. De kaas droogt veel minder uit bij de korst en kan veel verder opgesneden worden. Enorm gebruiksgemak en handige plaatswinst in de frigo!
Broodjes met pit? Een croque met dat ietsje extra? Een smakelijke panini? De handig voorverpakte sneetjes zonder korst zorgen voor gebruiksgemak en tijdswinst. Een snelle bediening en heerlijke smaak gegarandeerd!
Deze pittige sneetjes, perfect voorgesneden, leg je zo tussen je boterham of croque. Dankzij de handige hoeveelheid in één hersluitbare verpakking van 150g blijven alle sneetjes perfect bewaard. Zowel voor de Nazareth Classic als de Nazareth Light.
Een blok Nazareth Classic, dat is 250g genieten van stevige gatenkaas met unieke notentoetsen. Handig verpakt om zelf kubusjes, staafjes of sneetjes mee te versnijden. En dat is nog authentieker genieten.
Ready to go? Deze pittige kaasblokjes van de Nazareth Classic staan steeds klaar voor een heerlijke picknick, voor de ‘instant happiness’ van een lekker snackmoment of voor de start van een zalig aperitief. Praktisch verpakt per 150g.
De handige vorm van de halve balk is ideaal om sneetjes of dikkere plakken te snijden van de Nazareth Classic en de Nazareth Light. Dankzij de korst behouden deze unieke gatenkazen al hun innerlijke pit en zichtbare charme.
De charme van een authentiek product weten je klanten steeds te smaken. Een typisch kaaswiel van de Nazareth Classic straalt pure ambacht uit in je toonbank. Helemaal zoals je verwacht van een Belgische gatenkaas vol pit.