U bent hier

Good vibes op de Horeca Expo met de kazen van Nazareth.

dinsdag, november 15, 2016 - 14:09
Evenementen

‘Happiness’ was het thema van de voorbije editie van de Horeca Expo. Van 20 november t.e.m. 24 november 2016 konden de bezoekers op dé horecabeurs van België genieten van de good vibes in de horecasector, de nieuwste trends ontdekken en lekker proeven van onze Nazareth Classic en Nazareth Light. 

Smaakte de goede vibe rond onze stand ook voor jou naar meer? Dan hebben we goed nieuws! Want nu kan je een proefpakket van onze Nazareth Classic en onze Nazareth Light bestellen.


De Horeca Expo is al meer dan 27 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector. Ook dit jaar viel er veel te beleven en te proeven voor de meer dan 50.000 professionele bezoekers. Met een kwalitatief en innovatief totaalaanbod kreeg de top van elk segment er een plek in de spotlights. En dus konden onze Nazareth-kazen niet ontbreken in Flanders Expo. 

Op onze gedeelde stand met Brugge Kaas en Dupont Cheese konden de bezoekers kennismaken met ons uniek gamma kaasspecialiteiten. Vooral de authentieke smaken en handige verpakkingen van de Nazareth Classic en de Nazareth Light werden door de professionals erg gesmaakt. Sneetjes of aperitiefblokjes, smelten of raspen: onze korstloze kazen in handige balkvorm zijn ideaal voor veelzijdig gebruik in de horeca. 

Wil je zelf ook eens proeven van de Nazareth Classic of de Nazareth Light? Bestel je proefpakket via dit formulier.