U bent hier

Raclette met Nazareth kaas en gekookte patatjes in de schil

Type: Hoofdgerecht
Moeilijkheid

Ingredienten voor 4 personen

  • Ofwel 1 blok Nazareth kaas van 2kg op maat gesneden voor uw staand grilltoestel
  • Ofwel 4 sneetjes Nazarethkaas per persoon voor uw pannetjes toestel
  • Zwarte peper
  • 1,5 kg kleine patatjes in de schil gekookt
  • 1 bokaal zilveruitjes 300g
  • 1 bokaal augurkjes 300g
  • 1 bokaal grote kappers 200g
  • sla
  • pickles
  • Maak de schil van de aardappel schoon en leg ze in kokend water tot ze vast gaar zijn.

  • Snij ze in twee en leg ze op het bord samen met de met ui, kappers, sla  en eventueel wat pickles.

  • Leg de kaas onder de grill of in het raclette pannetje, wacht tot de kaas smeuig is en giet deze over de aardappelen eventueel een beetje bij kruiden met Peper.