U bent hier

Nazareth Classic - koekje en appelsorbet

Type: Dessert
Moeilijkheid

Ingredienten voor 4 personen

  • 150g Nazareth Classic gemalen
  • 1L appelsorbet
  • 40g panko
  • Peper en zout
  • 1 theelepel rietsuiker
  • 2 appels
  • 1 citroen
    • Verwarm de oven voor op 180°.
    • Meng de Nazareth Classic kaas, panko, peper, zout en de rietsuiker
    • Verspreid dit mengsel in kleine porties van ongeveer 5 cm diameter en een volume van 1 eetlepel op een boterpapier en bak deze tot ze krokant zijn in een voorverwarmde oven bij 180°.
    • Snij de citroen in 2 en pers de citroen uit in een aparte kom.
    • Snij de appels in schijfjes en dompel deze even onder in het citroensap.
    • Neem een gekoeld dessertbordje en schep het appelsorbet in kleine bolletjes uit. Werk af met de appelschijfjes, de kaaskoekjes en wat citroenzeste.