Ingredienten voor 4 personen
- 250g Nazareth kaas geraspt
- 100g Nazareth boter
- 4 sjalotten
- 300g grote tijgergarnalen gekookt en gepeld
- 3 wortels
- 1 rode chilipeper
- 50g bloem
- ½ liter melk
- Peper en zout
- ½ citroensap + ½ citroensap
- 1kg grote champignons
- 1 dikke vleestomaat
- 200g mini courgetten
- Enkele takjes koriander
- Toastbrood
- 100g baby maïs
- Olijfolie
Sjalotten en chilipeper fijnsnijden en in 50g boter laten fruiten met peper en zout
Roux maken met 50g boter, 50g bloem, ½ liter melk, citroensap, peper en zout
Sjalot en chilipeper bij de roux mengen, alsook de kaas en dit roeren tot een gladde massa
De champignons ontstelen en besprenkelen met citroensap
De wortels in stukjes snijden en beetgaar koken
De courgettes eveneens beetgaar koken
De tomaat ontvellen en ontpitten en in stukken snijden
De mini maïs kort aanbakken op een grillpan
Nu de champignons vullen met de tijgergarnalen de wortels, de courgettes en stukjes tomaat
Deze besprenkelen met olijfolie en enkele minuten in de oven onder de grill plaatsen tot de garnalen beginnen te verkleuren
Opdienen: eerst een flinke portie kaassaus, dan de gevulde champignon en afwerken met de gebakken maïs en verder nog wat koriander en toastbrood