U bent hier

Nazareth kaas omelet met asperges en kruiden

Type: Hoofdgerecht
Moeilijkheid

Ingredienten voor 4 personen

  • 3 eieren
  • 60 g Nazareth kaas geraspt
  • Peper en zout
  • 200 g fijne witte asperges
  • 20 g Nazareth boter
  • Bieslook enkele sprieten
  • 1 sjalot
  • Enkele takjes peterselie
  • 20 blaadjes dragon
  • Asperges kuisen en beetgaar laten koken in gezouten water.

  • Bieslook, sjalot, peterselie en dragon fijnsnijden.

  • Eieren loskloppen met de verse kruiden en wat peper en zout.

  • Boter verhitten en hierin het eimengsel gieten en onmiddellijk hierop de geraspte kaas strooien en dit alles bakken tot het ei gestold is.

  • Dan de koek op een bord laten glijden en de asperges over de helft van de koek verdelen en de andere helft erover vouwen.

  • Afwerken met wat extra bieslook, kerstomaatjes, kaassliertjes en dragon.